Adviseur Milieu – Waddinxveen

Function

In deze functie is het belangrijk om mee te denken in de ontwikkeling van idee naar een concreet MER- en vergunningentraject. Zo ondersteun je bij het realiseren van strategische doelen in de energietransitie.

Als Adviseur milieu BRZO / MER ben jij de vakspecialist. Je draagt bij aan vraagstukken met betrekking tot risicogerichte beleidvorming en het operationeel handelen van Gasunie. De vraagstukken zijn gerelateerd aan milieu (omgeving) wet- en regelgeving ten aanzien van onze (BRZO) installaties en hebben zowel betrekking op het beheer van onze assets als ook de realisatie van nieuwe assets.

Vanuit een senior kennisniveau zoek je met een economisch bewustzijn naar nieuwe, originele oplossingen. Die oplossingen liggen soms op het dagelijkse operationele niveau, maar zijn ook van invloed op nieuwe business of de bedrijfsvoering.

Requirements

Om alsAdviseur milieusuccesvol te zijn vragen wij het volgende

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding met ruime relevante werkervaring en je acteert bij voorkeur op een WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van technische assets, met name installaties, en bedrijfsprocessen.
  • Je hebt het vermogen om milieuwet- en regelgeving (lucht, externe veiligheid, geluid, gevaarlijke stoffen, bodem, water en afvalstoffen) te interpreteren en toe te passen.
  • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden en goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je begrijpt besluitvormingsprocessen en kan goed omgaan met verschillende belangen.
  • Je bent bereid om te werken en reizen op andere plekken in Nederland

Offer

Dovre Group is an equal opportunity employer. We encourage applications from anyone meeting the requirements for this position.

Information

For more information about the position above or working for Dovre Group, please contact:

Roman Stepankov

roman.stepankov@dovregroup.com


Location

ID

Job ID: #24110