Automation Engineer – Oslo

Introduction

Work Location: Oslo
Start date: 01.05.2021 – 30.04.2022

Function

 • Vi ser nå etter vår nye kollega som ønsker å være med på å forme fremtidens digitale. For oss handler automasjon om å løse nye og gamle utfordringer gjennom design og teknologi.
 • Stillingen innebærer oppdrag mot norske og internasjonale kunder og leverandører, i segmentene olje og gass og landbasert industri. Du vil ha ansvar for design og modifikasjoner på kundens kontrollsystemer hos våre kunder. Programmering av kundens kontrollere og HMI, og testing av endelige løsninger ute hos kunde. Vi ser både etter kandidater som ønsker å reise og personer som vil jobbe fra kontoret.


Requirements

 • I denne stillingen ser vi etter deg som har kompetanse innenfor automasjon eller annet relevant fagfelt, og aller helst Bachelor/Mastergrad eller fagbrev og teknisk fagskole innen automasjon. Det er også viktig for oss at du er opptatt av kvalitet, interessert i koding og kommunikasjon, eller andre deler av automasjonsfaget. Vi anser det som en fordel om du har erfaring med kontrollsystemer fra tidligere, men nyutdannede oppfordres også til å søke.
 • I tillegg til å kunne norsk så er det viktig for oss at du kan flytende engelsk da vi som de fleste andre globale bedrifter bruker engelsk i daglig arbeid.
 • For at du skal trives hos oss er det viktig at du tror på menneskene som de beste endringsagentene for positiv endring. Du er åpen for ny teknologi og synes tverrfaglig samarbeid med kollegaer er gøy, og viktig for effektiv framdrift og utvikling.
 • Hvis du synes dette er interessant så oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen slik at vi kan bli kjent med deg, og informere litt om hvor bra det er å jobbe med oss.
 • Dette er blant tingene vi kan tilby deg:
 1. Utmerkede muligheter for læring og personlig utvikling
 2. Et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger
 3. Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 4. Fleksible arbeidsforhold
 5. Muligheter for offshorerotasjon og internasjonale oppdrag

Offer

Dovre Group is an equal opportunity employer. We encourage applications from anyone meeting the requirements for this position.

Information

For more information about the position above or working for Dovre Group, please contact:

Cato Helle
Key Account Manager
cato.helle@dovregroup.com

Location

ID

Job ID: #23925