Cyberingeniør – Bergen

Introduction

Location: Bergen
Duration: 02.10.2023 – 29/09/2024

Function

Du vil i rollen som cyberingeniør støtte prosjektledere med å implementere gjeldende krav og regler til cybersikkerhet, både når det gjelder software og hardware. Videre vil du bidra inn mot prosjektene for å gi støtte til cybersikkerhetsaktiviteter ved utvikling, gjennomføring, og vedlikehold. Du vil også støtte salg og tilbudsteam i deres arbeid når det kommer til kundekrav som gjelder cybersikkerhet.

I rollen som en cyberingeniør hos oss vil du jobbe med et team som fokuserer på å sikre sikkerheten og påliteligheten til selskapets digitale systemer og infrastruktur. Din rolle vil være avgjørende for å støtte kunden i å lede det grønne skiftet innen energiproduksjon ved å sikre datasikkerhet og pålitelighet i deres løsninger og systemer.

Videre søker vi deg som ønsker å vokse videre innen fagdisiplinen og utvikle deg innenfor cyber.
Du trenger ikke komme ferdig formet til oss da vi vil gi deg målrettet opplæring. Det vi derimot ønsker du kommer ferdigutrustet med er samarbeidsvilje, pågangsmot og interesse for videre vekst.

Dine muligheter for personlig vekst
Siemens Energy gir deg muligheten til å skape innovative løsninger med ny teknologi. Vi gir deg målrettet opplæring for at du skal få kompetanse til å utføre spesialiserte arbeidsoppgaver. Du vil være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og får delta i alt fra mindre til store prosjekter, hvor vår moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. Vi har fleksibel arbeidstidsordning. Hos oss er leveranse og produksjon vårt hovedfokus, hvor du arbeider fra kan derfor være en kombinasjon av kontor og hjemmekontor. Vi tilbyr godt arbeidsmiljø og vi har et høyt fokus på HMS.

Requirements

• Bachelor/Mastergrad innen automasjon, kybernetikk, IT eller tilsvarende.
• Erfaring med kontroll/automasjonssystemer (Siemens eller andre).
• Ønskelig med erfaring fra nettverksarkitektur og design.
• Ønskelig med erfaring fra offshore-bransjen og kjennskap til gjeldende relevante forskrifter og regelverk, som NORSOK, ISO/IEC 62443 etc.
• Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke

Offer

Dovre Group is an equal opportunity employer. We encourage applications from anyone meeting the requirements for this position.

Information

For more information about the position above or working for Dovre Group, please contact:

Cato Helle
Key Account Manager
cato.helle@dovregroup.com
#LI-CH1


Location

ID

Job ID: #30825