Foreman (welding) – Deventer

Function

Je zult deel uit gaan maken van het uitvoerders-team en je gaat je hoofdzakelijk bezig houden met het coördineren, voorbereiden en begeleiden van de toegewezen projecten op locatie Deventer. Dit zullen voornamelijk prefab lasklussen en andere voorkomende werkzaamheden op locatie Deventer zijn, daarnaast kan het voorkomen dat je ook voor projecten naar locaties elders in Nederland gaat.

Waar ga je werken?

Je standplaats is Deventer. Hoofdzakelijk werk je op deze locatie, indien nodig werk je door heel Nederland, waarbij werken in België en Duitsland ook voor kan komen.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van de toegewezen projecten geef je operationeel sturing aan de aan jou toegewezen uitvoeringsploeg bestaande uit lassers en/of technici. Je bereidt de projecten in technische, praktische en uitvoerende zin voor, begeleid de werkzaamheden en verzorgt de bijbehorende project- en kwaliteitsadministratie en rapportages. Indien nodig schakel je derden in, onder andere t.b.v. NDO.

De kwaliteitsadministratie heeft vooral betrekking op het laswerk, het NDO van het laswerk en de bijbehorende rapportages. Als je op dit moment in je werk al te maken hebt met lassen aan (gas) leidingen en de bijbehorende administratie is dat een pre.

Je ziet er op toe dat de werkzaamheden steeds veilig, doelmatig en volgens de afgesproken kwaliteitsnormen en planning/scope worden uitgevoerd. Je bent het ‘uitvoerings’ aanspreekpunt voor o.a. projectleiders, werkvoorbereider(s), onderaannemers, opzichters, technici, lassers en de manager OLS Uitvoering.

Requirements

Wat vragen we?

Heb je een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 in een technische richting gevolgd, bv. Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek;

Heb je enkele jaren ervaring opgedaan met het organiseren van (projectmatige) werkzaamheden in een technische werkomgeving;

Heb je bij voorkeur (specialistische) kennis van lasprocessen en NDO-technieken. Als je ook nog kennis hebt van aanboor- en stoppelactiviteiten en civiel werk is dat een pre.

Woon je op maximaal 1 uur reistijd van Deventer.

Ben je in het bezit van de volgende certificaten:

VCA VOL

Golden Rules of Safety

Heftruck certificaat

Als persoon ben je communicatief vaardig, ook wanneer het druk is. Je hebt een zeer hoog veiligheidsbewustzijn en bent gewend om zowel in een team als zelfstandig te werken. Tot slot heb je een flexibele instelling, hoewel je vooral in Deventer zult werken, kunnen we als je toch het veld in moet niet garanderen of je op tijd thuis zult zijn voor het avondeten of dat je zult overnachten in een hotel.


Offer

Dovre Group is an equal opportunity employer. We encourage applications from anyone meeting the requirements for this position.

Information

For more information about the position above or working for Dovre Group, please contact:

Roman Stepankov

roman.stepankov@dovregroup.com

Location

ID

Job ID: #24740