Prosjekt ingeniør – Simulator – Bergen

Introduction

Location: Bergen
Duration: 02/10/2023 – 29/09/2024

Function

I rollen som prosjektingeniør innen simulatorarbeid vil du ha et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Dette inkluderer installasjon og konfigurasjon av virtuelle systemer, som VMware og MS Windows, samt prosjektering og etablering av simulatorer for kundens kontrollsystemer. Videre vil du være ansvarlig for oppfølging og videreutvikling av eksisterende simulatorer, både i samarbeid med kunder og internt i teamet. En viktig del av arbeidet ditt vil også innebære å gjennomføre testing for å sikre kvaliteten og funksjonaliteten til de utviklede løsningene.

Videre søker vi deg som ønsker å vokse videre innen fagdisiplinen og utvikle deg som prosjektingeniør simulator. Du trenger ikke komme ferdig formet til oss da vi vil gi deg målrettet opplæring. Det vi derimot ønsker du kommer ferdigutrustet med er samarbeidsvilje, pågangsmot og interesse for videre vekst.

Dine muligheter for personlig vekst
Vi gir deg muligheten til å skape innovative løsninger med ny teknologi. Vi gir deg målrettet opplæring for at du skal få kompetanse til å utføre spesialiserte arbeidsoppgaver. Du vil være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og får delta i alt fra mindre til store prosjekter, hvor vår moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. Hos oss er leveranse og produksjon vårt hovedfokus, hvor du arbeider fra kan derfor være en kombinasjon av kontor og hjemmekontor. Vi tilbyr godt arbeidsmiljø og vi har et høyt fokus på HMS.

Offer

Dovre Group is an equal opportunity employer. We encourage applications from anyone meeting the requirements for this position.

Information

For more information about the position above or working for Dovre Group, please contact:

Cato Helle
Key Account Manager
cato.helle@dovregroup.com
#LI-CH1


Location

ID

Job ID: #30826