Senior Rådgiver – Oslo

Introduction

Hvis du ønsker å være med på å påvirke beslutninger som tas i store og samfunnsaktuelle investeringsprosjekter, da vil vi at du skal bli en del av vårt team!

Dovre Group vokser, og vi er på utkikk etter nye faste ansatte til vårt team innen Management Consulting i Oslo.

Dovre Group Consulting er en del av Dovre Group-konsernet som med 900 medarbeidere, hvorav 400 i Norge, er et av landets ledende spesialistfirma innen prosjektledelse og anskaffelser. Gjennom mer enn 35 år har vi opparbeidet en meget bred erfaring med utredning, planlegging, kvalitetssikring og gjennomføring av store offentlige og private investeringsprosjekter, programmer og porteføljer.

Function

Hovedoppgaver i stillingen:

Som Senior Rådgiver hos oss vil du blant annet jobbe med ekstern kvalitetssikring av store investeringsprosjekter innen samferdsel, bygg, infrastruktur, digitalisering, forsvar og helse. Du vil jobbe med statens prosjektmodell for utvikling av investeringsprosjekter og opparbeide god kompetanse på metodikk og prosjektledelse. Videre vil du være med på å gjennomføre utredninger, samfunnsøkonomiske analyser og usikkerhetsanalyser for store statlige byggherrer, og bidra til å påvirke beslutninger som tas om store og dagsaktuelle investeringsprosjekter.

Requirements

Vi ser etter en Senior Rådgiver som har:

  • Mastergrad innen industriell økonomi, prosjektledelse eller tilsvarende
  • Gode analytiske evner
  • Stor interesse for prosjektledelse- og styring
  • Over 10 års erfaring innen analyse eller prosjektledelses-arbeidOffer

Vi kan tilby en god arbeidsplass med hyggelig kolleger der du vil jobbe med spennende private og offentlige oppdragsgivere i Norge. I stillingen vil du ha stor påvirkningskraft på resultater og gode utviklingsmuligheter.

Dovre Group is an equal opportunity employer. We encourage applications from anyone meeting the requirements for this position.

Information

For more information about the position above or working for Dovre Group, please contact:

Christine Skodvin
Manager
christine.skodvin@dovregroup.com

Location

ID

Job ID: #26431