Senior Rekrutterer – Oslo

Introduction

Oppstart: Snarest, etter avtale

Stillingsprosent: 100%


Dovre Group vokser, og vi er på utkikk etter nye faste ansatte til vårt team i Oslo

Dovre Group Consulting er en del av Dovre Group-konsernet som med 900 medarbeidere, hvorav 400 i Norge, er et av landets ledende spesialistfirma innen prosjektledelse og anskaffelser. Gjennom mer enn 35 år har vi opparbeidet en meget bred erfaring med utredning, planlegging, kvalitetssikring og gjennomføring av store offentlige og private investeringsprosjekter, programmer og porteføljer.

Vi søker deg som har en genuin interesse for rekrutteringsfaget, er nysgjerrig, ansvarsfull og som ønsker å skape gode resultater!

Som Senior rekrutterer vil du ha ansvaret for hele rekrutteringsprosessen, og vil være ansvarlig for å finne gode kandidater til stillinger i selskapet samt hos oppdragsgivere i samarbeid med resten av rekrutteringsteamet. Du vil jobbe med å finne rett kompetanse inn i store offentlige og private investeringsprosjekter innen bygg, infrastruktur, digitalisering, forsvar og energi-produksjon. I stillingen vil du benytte relevante rekrutteringsverktøy og kanaler for å tiltrekke og finne rett type personell, og være ansvarlig for kontinuerlig søk og bygging av nettverk på gitte fagområder/disipliner.

Continue reading “Senior Rekrutterer – Oslo”